Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Udbedring af badeværelse

Jeg købt i December 2007 en lejlighed i andelsforeningen. Det viser sig at el og vvs syn ikke var lavet før jeg købte lejligheden. Jeg fik at vide at man kunne lave det efterfølgende. Ved dette syn viser det sig at det nylavede badeværelse ikke er lavet i overensstemmelse med gældende regler. På det tidspunkt har andelsforeningen (Kuben bestyrer ejendommen) stadigvæk depositum fra den tidligere ejer. Kuben beslutter sig for på et tidspunkt at udbetale en stor del af depositum til den tidligere ejer og beholder cirka dkr. 40.000. Der er stadigvæk ikke blevet sat et beløb på hvor meget det vil koste at udbedre badeværelset så det er lovligt. Jeg er sikker på at beløbet bliver dkr. 100.000+. Hvem er ansvarlig for differencen? Sælger af andelen har 0 kr. tilbage og det bliver umuligt at inddrive 1 krone fra ham.  

Vores svar fra

Det er svært at sige konkret om Kuben har handlet ansvarspådragende ved at udbetale så stort et beløb til sælger. Men det er ikke kutyme at holde meget mere tilbage end 30-40.000,- kr. med mindre man ved der er tale om store mangler.

Hvis du lider et tab bør du kontakte en boligadvokat.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.