Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Ubenyttede loftsareal

Spørgsmål: I min ABF står vi foran at skulle afholde en ekstraordinær generalforsamling vedr. muligheden for at bygge et ekstra værelse på ubenyttede loftsarealer for beboere på 4.sal. Jeg bor selv på 4. sal og er interesseret i denne mulighed. Hvilke forhold er det nødvendigt at få beskrevet i vedtægterne i denne sammenhæng? Hvem rådgiver evt. herom? Findes der standardformuleringer herfor? Jeg er bekendt med de lovmæssige krav til benyttelse af loftsarealer, men det er snarere de økonomiske forhold både for ABF og for de andelshavere som bor på 4. sal, som er vigtige at kende til i forhold til vedtagelse af projektet.

Kære Per  Jeres vedtægter bør ændres således at det klart af vedtægterne fremgår hvem der skal betale hvad. Det normale er at det er andelshaveren der ønsker at udvide der betaler og at foreningen holdes skadefri. Samtidig har foreningen normalt krav på at der tilknyttes en rådgiver betalt af andelshaveren som sikre at udvidelsen sker jvf. gældne regler. Det I skal være opmærksomme på er at arealet normalt købes til samme indskud og andelskrone som de øvrige andele samtidig vil en stor del af de forbedringer der foretages være varige forbedringen altså de vil ikke blive nedskrevet. Det er et stort område hvorfor jeg vil anbefale at I tager kontakte til jeres administrator der kan være behjælpelig med udformning af vedtægter m.v. God fornøjelse. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.