Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Tykkelse på vægge

Jeg bor i en 2-værelses andelslejlighed, hvor soveværelse og stue grænser op til lejligheden i naboopgangen. Denne opgang er i samme andelsforening som mig. Jeg har store problemer med støj i min lejlighed på grund af ekstremt tynde vægge – min nabo larmer ikke, men almindelige samtaler, fjernsynsstøj og sågar hosten etc. kan meget meget tydeligt høres gennem væggen. Det virker som om, at væggen stort set ikke er andet end en gipsplade. Er der krav til tykkelse på vægge imellem 2 lejligheder i hver sin opgang, og hvis ja, kan jeg så kræve min andelsforening skal udbedre de tynde vægge?

Vores svar fra

Et lejlighedsskel skal opfylde brandkrav, men eftersom ejendommen efter al sandsynlighed er af ældre dato, kan der findes bræddeskillevægge, som hverken opfylder brandkrav eller lydkrav.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

www.eibyeogholmsgaard.dk
_____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.