Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

tvivl om ny valuarvurdering

Jeg sidder i bestyrelsen for andelsbolig foreningen. Vi er igang med at få lavet vores årsregnskab og er i den forbindelse blevet bedt om at få foretaget en ny valuarvurdering af vores admistrator. Vi mener i bestyrelsen at vi ikke behøver en ny vurdering før til april, da vi havde valuar ude sidste år i oktober. Og vurderingen skulle gælde i 18 måneder. Vi er klar over at det kræver en ny ekstraordinær generalforsamling men vil alligevel gerne bibeholde denne vurdering i 6 måneder mere. Det skal siges at vores pris faktor i foreningen ved salg er faldet fra 15 til 7.5 så det er ikke fordi vi vil fastholde en overpris på vores andele, men i disse tider hvor der har været stort fald på bolig priserne er vi bange for at prisen på vores ejendom er faldet til under købspris. Vi købte i 2007!!!  

Vores svar fra

Jeg er enig med jeres administrator – der bør udarbejdes en ny valuarvurdering.

Med venlig hilsen
Eske Hald
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.