Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Tvist ved salg

Jeg har solgt min andel. Det er vedtaget af generalforsamlingen, at udgiften til skønsmand deles mellem sælger og køber. Siden beslutter bestyrelsen uden at forelægge dette for en generalforsamling, at det nu alene er sælger som skal dække denne udgift. Jeg har nu anket denne beslutning og har fået den besked, at det er begrundet i, at man har fundet ud af at det ikke overholdt lovgivningen. At det ifølge lovgivningen er sælger, som skal betale for udgiften til skønsmand på lige fod med salg af hus og ejerlejligheder, hvor der kræves tilstandsrapport. Er dette korrekt?

Vores svar fra

Bed om at få henvisningen til lovgivningen. Jeg mener umiddelbart at man frit kan aftale dette, således som det fremgår af vedtægterne.
 Du skal dog være opmærksom på at køber har fortrydelsesret – hvis denne benyttes skal køber ikke betale noget.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.