Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Tvist om størrelse på taglejlighed

Vi er ved at ryge ud i en stor sag, vedr. størrelsen på vores nykøbte taglejlighed. Vi har boet her i snart 10 mdr. og har i langt tid undret os lidt over hvor lille vores lejlighed egentlig er. Vi købte den som 117 kmv, men måler den selv til ca. 90 kvm, hvis vi tager udvendige mål i 1,5 Meters højde. Firmaet der dengang stod for byggeriet og  fortæller mig direkte at de har målt i gulvplan, hvilket de har fuld ret til. Vi er meget forvirret, da vi er bange for hvordan vi skal kunne klare en evt. retsag. Men jeg er så ked af det er så nemt at snyde folk, og at vi tilsynladende intet kan stille op. Jeg har talt med de andre ejere, af taglejligheder, og de syntes også deres lejl er for små. Foreningen har på skrift givet mig ret i at den skal måles i 1.5 M, men vil have jeg selv skal stå for en ny opmåling (gennem arkitekt) før de vil tage videre stilling til sagen. Vi fandt ud af lejl. var alt for lille, da en ejendomsmægler, vurderede den, og slet ikke ville sætte den til salg som 117 kvm, det mente han var direkte fusk. Jeg vil gerne høre, inden vi starter en evt retsag, hvad vi skal stille op, nu vi har så klare beviser, for at vores lejlighed er gjort forkert op?

Vores svar fra

Du må rette henvenelse til en advokat der kan bistå jer og vejlede jer ved. en retssag.
 
Jeg kan ikke på det foreliggende grundlag udtale mig om jeres chancer.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.