Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Tvang af fællesarbejde

Jeg skriver fordi vi nu er blevet pålagt af bestyrelsen, at deltage i snerydning af hele vores fællesområde ifølge en snerydningsplan. Vores andelsboligforening er en rækkehus-bebyggelse, bestående af en bygning med 10 boliger. Da jeg ikke har mulighed for at nå at rydde sne samt salte på hele fællesområdet (da jeg arbejder i København og bor i Korsør), har jeg skrevet et brev til bestyrelsen, samt kopi til de øvrige boliger om at jeg ikke deltager i fælles snerydning, men derimod fremover vil sørge for at mine områder er ryddet og saltet. Jeg har derfor anmodet alle boliger om ikke at rydde sne for mig.

Vores svar fra

et på dette brev var en skrivelse fra bestyrelsen, der oplyser mig om at snerydningsplanen (er udelukkende tiltag fra bestyrelsen) er blevet vedtaget, så jeg SKAL indgå i denne ordning, hvordan jeg vil sørge for dette er ifølge skrivelsen noget jeg selv skal finde en løsning på. Mit spørgsmål er derfor: Har bestyrelsen ret til at tvinge beboerne til fællesarbejde, med mindre dette er besluttet på en generalforsamling? Jeg vil meget gerne have eventuel lovhenvisning i mit svar.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.