Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Trampolin

I vores forening er opsat en nedgravet trampolin. Den bliver passet og vedligeholdt forskriftsmæssigt, men jeg har jo noteret den store stigning i antallet af trampolinulykker de seneste år, og er blevet usikker på, om det er foreningens ansvar, at lave og håndhæve nogle regler for sikker brug af trampolinen, eller om det alene er den enkelte andelshavers ansvar? Kan foreningen blive erstatningspligtig, hvis der sker en ulykke, som alene skyldes den måde, trampolinen er blevet brugt?

Vores svar fra

Det er min umiddelbare vurdering, at foreningen har pligt til at sørge for lovligheden af trampolinen. Foreningen har derimod ingen tilsynspligt og er derfor som udgangspunkt ikke ansvarlig for selve brugen af trampolinen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.