Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Trampolin i haven i andelsboligforening

Bestyrelsen i foreningen har egenrådig taget den beslutning, at der skal en trampolin op lige direkte foran mine vinduer. Trampolinen er stor og flittigt besøgt af foreningens børn og deres kammerater og der er gevaldig larm fra morgen til aften. Der er ingen forældre, der har opsyn. Min toværelses lejlighed vender med stue og soveværelse lige ud til trampolinen og jeg er meget generet af larmen fra fejdrene og børnenes høje skrig, jeg har ikke andre steder at være i min lejlighed, bare toilettet eller et lille køkken. Er det lovligt at en bestyrelse kan tage en beslutning om noget, der har så store gener for beboerne? Kan foreningen ifalde erstatningsansvar hvis en af brugerne kommer til skade? Området er ikke altid aflåst så børn der ikke tilhører foreningen kan også komme hen og bruge trampolinen. Tak for hjælpen.

Vores svar fra

Kære Spørger,
Jeg mener at beslutningen skal træffes på generalforsamling, hvis der er til gene for en eller flere boboere.
 
Med venlig hilsen 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81
 

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.