Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Træk/svøb

Vi er flyttet i andelslejlighed bygget i 2003, der er problemer med træk og vi kan ikke finde ud af hvor det kommer fra, så spørgsmålet er om der er nogen som kan hjælpe med at finde kilden da det er til stor gene i det daglige.  

Vores svar fra

Der findes forskellige metoder til at undersøge, hvor træk kommer fra. Den mest anvendte er, at man laver en røgprøve. Prøv at kontakte en lokal rådgivende ingeniør.
Generelt kan man sige, at trækgener oftest kommer fra sammenbygningerne mellem to bygningsdele; det kunne være vinduer og facade. Derfor vil I selv kunne foretage en ”forundersøgelse” ved at efterse alle samlinger mellem forskellige bygningsdele.
_____________________________
Med venlig hilsen
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S
Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk _____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.