Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

To andelsboliger

Jeg er andelshaver i en andelsforening på Nørrebro. Min moster, der bor på Frederiksberg, har tidl. boet i en lejerbolig hvor der nu er mulighed for at stifte en andelsbolig idet ejeren er død. Men min moster er en ældre dame der ikke kan se det lange perspektiv i andelen. Hun ønsker derfor ikke at blive andelshaver. Grundet lånoptagelse vil huslejen samtidig stige betragtelig hvis hun bliver andelshaver – hvilket hun ikke har råd til. Efter den stiftende generalforsamling, kan jeg da købe andelen af hende til den oprindeligt udbudte pris på 40.000 kr, hun bliver lejer hos mig og jeg betaler forskellen i boligudgift mellem lejer og andelshusleje? 

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.