Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Hvordan tjekker jeg egentlig andelsboligforeningens økonomi?

Lige nu er jeg nummer 1 på ventelisten i en andelsboligforening, og jeg håber på, at jeg inden længe bliver tilbudt en andelsbolig i foreningen. Jeg har fået at vide, at det er vigtigt at tjekke andelsboligforeningens økonomi inden jeg siger ja tak til en andelsbolig, men jeg ved ikke helt hvordan? Ved I hvad man skal være opmærksom på?

Vores svar fra

Hej,

Tak for din forespørgsel.

Du kan selv tjekke andelsboligforeningens seneste regnskab og budget for det kommende år. Men vores klare anbefaling er, at du gennemgår andelsboligforeningens økonomi sammen med en advokat.

Samtidig kan det være en god ide, at se seneste generelforsamlingsreferat om andelsboligforeningen har nogen nye projekter på vej, der kan påvirke foreningens økonomi.

I Danske Bank ser vi også ind i foreningen og når vi rådgiver vores kunder i forbindelse med køb af en andelsbolig, så ser vi også på foreningens økonomi.

Lasse Krøjsfeldt Nygaard
Om forfatteren Lasse Krøjsfeldt Nygaard har de sidste 8 år været boligchef hos Danske Bank og er specialist i finansiering af andelsboliger. Han har beskæftiget sig med lån til andelsboliger i mere end 23 år og har også fungeret som bankrådgiver for en lang række andelshavere. Har du brug for viden om et andelsboliglån kan Lasses team af andelsboligspecialister kontaktes på andelsbolig@danskebank.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.