Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Tilskuds Deklaration

Vores forening har problemet med Tilskuds Deklaration der betyder, at vi skal tilbagebetale staten ca. 12.000.000 ved omvaluering af andelsværdien. Det betyder at vi sandsynligvis aldrig vil være i stand til at omvaluere og dermed få glæde af den værdistigning der finder sted for ejendomme i Hovedstaden. Ved i om der er “forhandlings mulighed” med staten eller om der er faldet nogle domme for de foreninger som ikke var opmærksomme på denne deklaration, omvaluerede, og nu står med en gedigen værdinedskrivning for at slippe for deklarationen igen. Alle infos er velkomne. Mvh
Ejerforeningsnavn: AB Prøvestenen
Navn: Mille Randløv

Vores svar fra

Kære Mille Randløv
En besvarelse af dit spørgsmål kræver en nøje gennemgang af det du benævner som tilskudsdeklaration og baggrunden for denne. Jeg anbefaler dig at få foreningen til at bekoste en egentlig juridisk gennemgang af jeres muligheder.
Hvis I ikke kender en kyndig andelsboligforenings advokat, vil ABF kunne vejlede jer herom.
Held og lykke.

mvh

Henning Petersen
advokat
Advodan Helsingør.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.