Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Tilladelse til sammenlægning af lejligheder

Hej, Min kæreste overtager min nabos lejlighed (2v) til november. Min er en 3v. Vi har tilsammen 3 børn – og vil gerne sammenlægge lejlighederne. Det skal hertil nævnes at lejlighederne deler toliet på bagtrappen og ingen af dem har badeværelse. Vi har undersøgt og kender proceduren og reglerne for sammenlægning. MEN – vi er i tvivl ang. godkendelse fra foreningen. Vi vil derfor sikre os, om det er rigtigt at en godkendelse fra bestyrelsen er nok. Der står ikke noget i vores vedtægter om sammenlægninger. Hverken at man må eller ikke må. Vi forestiller os, at man evt. efterfølgende kan stille forslag på generalforsamling om ventelister og max antal lejligheder til sammenlægninger o.lign.

Vores svar fra

Jeg vil nok mene, at der kan blive tale om en omgåelse af vedtægtens bestemmelse og at man bør vedtage det på en generalforsamling i forbindelse med en ændring af vedtægten.
Iøvrigt skal du være opmærksom på, at sammenlægningen skal godkendes af kommunen og at der kan være problemer forbundet hermed, hvis lejligheden bliver over en hvis størrelse.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.