Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Tilladelse til hund

Vi er et par der har boet 2 år i vores andel. Og er meget interesseret i at få tilladelse til at have hund. Problemet er bare, lyder ret grotesk, at der er lavet en vedtægt om at man ikke må have hund, men den er lavet for så mange årtier siden, at den virker lidt forældet. Der flytter flere og flere unge mennesker ind (30-40 års alderen) og de ældre dør eller kommer videre på plejehjem. Problemet er, at hende der sidder i bestyrelsen, er en kvinde der har siddet der i så mange år, at hele bestyrelsen er hendes LIV. Dvs man kan ikke snakke hende til fornuft. Er der en måde, vi som alvorlige og pligtopfyldende mennesker kan få en erklæring/tilladelse til at få lov til at få en hund ? Det er jo ikke en stor hund og vi er begge vokset op med hunde og vi ved hvordan man sørger for at den ikke larmer når man er taget hjemme fra. Vi har også bemærket at der er en hund i bygningen et sted, den gør med jævne mellemrum, så er spørgsmålet om den er på besøg eller ???   

Vores svar fra

Da du oplyser, at det af vedtægten fremgår, at man ikke må holde hund, har I kun mulighed herfor, hvis det lykkes jer at ændre vedtægten.

I bør derfor stille forslag herom på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.