Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Tilføjelse til vedtægt vedr.salg af lejligheder

På vores kommende generalforsamling er der forslag fra en andelshaver om vi kan tilføje ivedtægterne, at vores lejligheder fortrinsvis er til 50+ =seniorer eller enlige, vi er 12 andelshavere og der er i forvejen ikke nogen beboere med mindre børn, men der har ikke været nogen restriktioner hidtil ang.salg til folk i alle aldre,men er det i orden hvis der er flertal på generalforsamlingen for at ændre i vedtægterne ang.dette.

Vores svar fra

En af fordelene ved at bo i en andelsboligforening, er at man i fællesskab kan beslutte, hvem der kan blive andelshavere i foreningen. Det betyder også at I i din andelsboligforening kan sætte en aldersgrænse op, så I udelukkende kan sælge jeres andele til personer i en bestemt alder.

En sådan vedtægtsændring vil normalt kræve dobbelt 2/3-dels flertal for at sikre, at det er et reelt og stort flertal, som ønsker denne ændring af jeres vedtægter.

Har du flere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Afdelingsdirektør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.