Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Tilbud på anden lejlighed når jeg fremlejer

Jeg har fremlejet min andelslejlighed i 2 år, da jeg havde led problemer og et nyfødt barn. Jeg prøvede at bytte indenfor foreningen, uden held. Men jeg fik at vide af formanden, at jeg ikke havde ret til at blive tilbudt en lejlighed medens jeg fremlejede, selv om der har været nogle, som kunne have været af interesse. Er dette egentlig rigtigt? Nu er jeg nemlig nødt til at sælge andelen, da jeg stadig ikke kan bo på 4. sal, da jeg er gravid igen.
Ejerforeningsnavn: A/B Vingården
Navn: Sascha Haugland

Vores svar fra

Kære Sascha Haugland
Jeg kan desværre ikke svare dig idet der i foreningens vedtægter sagtens kan være en begrænsning der gør at man ikke i en fremlejeperiode kan få en anden lejlighed i foreningen tilbudt, så prøv at tjek vedtægterne.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.