Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Tilbageholdelse af penge fra admin i forbindelse med salg

Jeg  har i forbindelse med behandlingen af boet efter min far, der døde i juli 2008 solgt hans andelslejlighed. Papirer blev skrevet under i sept. og lejligheden blev overdraget medio sept. I kontrakten står, jeg skal have 1 beløb efter 1 uges tid og det resterende efter en god måned, når evt indsigelser er behandlet. – de var næsten en måned om at give mig hovedbeløbet – dd har jeg fortsat ikke fået de sidste 15.000 kr. udbetalt – forklaring ved ryk herfor er, at køber har gjort indsigelse + at bestyrelsen har bevilliget malerlerudgifter for op til kr 3000 og de afventer den regning. – jeg er ikke blevet hørt mht indsigelsen, (det har de oplyst jeg bliver inden godkendelse af noget), jeg er ikke forelagt indsigelsen men alene hørt om den pr tlf fra Kuben ved tlf henvendelse til dem, og har tidlig mundtligt fået oplyst fra køber alt ok – hverken kuben eller andelsbestyrelsen svarer på mine mail henvendelser Hvad gør jeg nu?

Vores svar fra

Du har ikke anden mulighed end at engagere en advokat, men jeg tror ikke omkostningerne står mål med din økonomiske interesse.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.