Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Tilbagebetaling af overdragelsessum ved salg af andelslejlighed

Min kone og jeg har solgt vor andelslejlighed i ovennævnte andelsboligforening til overtagelse d . 01-05-2010. Overdragelsessummen beløber sig til kr. 40.000 som er retmæssigt blevet indbetalt. Køber har efterfølgende fremsendt en beskrivelse af nogle indsigelser og mangler de vil have udbedret, dette har vi nu gjort og køber har sendt mail til ejendomsadministrationen som bekræfter dette. Jeg har dags dato ringet til ejendomsadministrationen og spurgt til hvornår vi kan forvente at få vor overdragelsessum udbetalt og der får jeg det svar at sålænge køber ikke har været oppe med et kopi af identifikation  til ejendomsadministrationen kan de ikke udbetale vores penge. Jeg stiller mig meget uforståelig overfor dette, da jeg ikke kan se hvorfor vi skal holdes som “gidsler” i en problemstilling der burde udelukkende omfatte køber og andelsforening/ejendomsadministation.

Vores svar fra

Det er rigtigt at køber skal identificere sig overfor administrationen.
Bed køber om at gøre dette omgående, så købesummen kan frigives.
Køber har pligt hertil.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.