Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

tilbagebeholdt beløb ved andel salg

Jeg håber meget at I kan være behjælpelig med nedenstående spørgsmål idet vi virkelig ikke ved hvordan vi skal forholde os? Sagen er den at vi pr. første juni solgte vores andelsbolig. Andelsforeningen tilbageholdte et beløb på kr. 50.000 til eventuelle fejl og mangler ved boligen. Jeg var af den opfattelse at vi som sælger i følge loven skulle underettes inden 14 dage hvis og så frem køber vil indsige en klage mod det overtaget. Vi har intet hørt i to måneder og har stadig ikke fået udbetalt vores 50.000 kr., så pt. betaler vi rigtig mange penge i banken i renter. Er der ikke et lovkrav om hvorledes man forholder sig som sælger i forhold til ovenstående? Og i så fald der skulle vare fejl og mangler, skal køber og sælger så ikke blive enige før fejlene udbedres?? Håber meget at høre fra jer??

Vores svar fra

Kære spørger, 
 
Jeg går ud fra at det er bestyrelsen der håndterer køb og salg i samarbejde med administrator.
 
I har som sælgere krav på at sagen fremmes behørigt. Nu har det jo været ferietid og måske har man afventet en byggeteknisk rapport.
 
I bør tage sagen op med bestyrelsen.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.