Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Til advokat, om forringelser af installationer efter renovering

Til rette vedkommende. Vi har for en rum tid siden fået lavet nye vandrør og faldstammer i køkkenet. I den forbindelse har man fjernet en vandhane der fungerede som tilslutning til opvaskemaskine. Jeg har så lige købt en opvaskemaskine, og i den forbindelse opdagede jeg, at tilslutningen var blevet fjernet – jeg havde simpelthen ikke været opmærksom på dette, da renoveringen blev lavet. Nu er mit spørgsmål så. Hvem er ansvarlig for betalingen af en ny installation af hanen. Er det mig, foreningen eller den VVS’er, der oprindelig fjernede hanen, uden at være blevet bedt om dette. Hvis det er VVS’eren, skal jeg så kontakte ham, eller er det foreningens ansvar? På forhånd tak for hjælpen.

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål
Du skal kontakte foreningen der vil kunne oplyse hvordan og hvorfor dette er sket ligesom det er dem der har muligheden for at gå videre med sagen.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.