Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Tidsfrist for køber vedr. mangelliste

Jeg har solgt en andelslejlighed pr. 1/2-2007 og køber har udfærdiget en mangelliste pr. 14/2-2007. Denne har jeg reageret på, hvor nogle punkter har jeg accepteret, og nogle enten afslået, eller udbedt om mere dokumentation i form af fakturaer osv. Jeg svarede øjeblikkeligt d.15/2-2007 til køber hvor jeg anmodede ham om et svar på en løsning. Pt. er der tilbagehold på 73000 kr. selvom værdien af manglerne kun er 20000 kr iflg vurderingsmanden. Nu her d. 5/3-2007 har jeg ikke hørt fra køber, selvom jeg har forsøgt at kontakte ham telefonisk, sms og email, men uden held. Andelsboligforeningen vil ikke blande sig, og ejendomsadministrationen vil heller ikke blande sig. Hvad gør jeg ? Det kan vel ikke være meningen at køber skal bestemme hvornår jeg kan få udbetalt resten af mit provenue. På forhånd tak. Johnny Olsen
Foreningsnavn: A/B Svanemøllebo
Navn: Johnny Olsen

Vores svar fra

Kære  Johnny Olsen
Nu kan portalen jo ikke rådgive i den konkrete sag. Men du kan tjekke foreningens vedtægter hvor du finder reglerne for overdragelse og tilbagehold. Normalt tilbageholdes et beløb svarende til en vurdering af hvad det koster at udbedre de påtalte mangler. Vil administrationen ikke gå ind i sagen ser jeg kun en løsning for dig nemlig at du retter henvendelse til en boligadvokat der vil kunne hjælpe dig med at få sagen tilendebragt.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.