Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Tidsbegrænset af fremleje af andelsbolig

Hvilke lovgivningsrammer er der for fremleje? -specielt med henblik på fastsættelse af husleje. er er nogen muligheder for at få dækket mine månedlige ydelser til mit andelsboliglån?

Vores svar fra

Du bør kunne finde svarene i dine vedtægter for foreningen. Andelstageres udlejning af andelsboligen er undergivet begrænsninger idet boligen som udgangspunkt skal tjene til bolig for andelstageren. Et tidsbegrænset lejemål som er godkendt af bestyrelsen for foreningen er en forudsætning og lejens størrelse kan du forsøge at få fastlagt således at den dækker dine udgifter ved andelen. Men jeg skal understrege risikoen for at lejeren kræver lejen nedsat. Hvis lejemålet løber  1 år er risikoen dog begrænset.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.