Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Tid mellem ekstraordinær og ordinær generalforsamling

Vi har for 2 dage holdt ordinær generalforsamling i foreningen. Dirigenten erklærede gf for ugyldig, da fristen for indvarsling ikke var overholdt. Dette er helt korrekt efter vedtægterne. Ny generalforsamling er aftalt til 18. april. Dagen efter kom hele bestyrelsen og bankede på min dør, og meddelte de alle fratrådte med øjeblikkelig virkning. De overdragede samtlige af foreningens papirer til mig, da jeg er 1. suppleant. Spm 1: Skal jeg indkalde til ekstraordinær gf, da vedtægterne kræver det, når der sidder 2 el. mindre i bestyrelsen? Problemet er, at der kun er 4 uger til ordinær generalforsamling. Hvor lang tid er det kotyme, at der skal gå ml. ekstraordinær og ordinær generalforsamling. Spm 2: Den fratrådte bestyrelse afleverer samtlige papirer til mig og 2. suppleanten øjeblikkeligt pga. underkendelse på GF. Det virker for mig som stærkt uansvarligt at fratræde 4 uger før en ny ordinær generalforsamling. “Overdragelsen” bestod af, at jeg får stukket 2 papkasser og en kasserapport i hånden og det var det. Hvilke forpligtelser har jeg i denne situation? Henvis gerne til kilde. Da der kun er 2 suppleanter har vi iflg. vedtægterne ikke tegningsret (kræver formand, kasserer og næstformand).
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Dyrehovedgårds alle 57
Navn: Steen Egedal Nielsen

Vores svar fra

Kære Steen Nielsen
Hvis der indtræder noget helt akut i foreningen skal du naturligvis sørge for at handle bedst muligt for foreningens interesser.Det er min vurdering at du kan vente til den ordinære generalforsamling, hvor valgene gennemføres og foreningens forhold drøftes.

mvh
henning petersen
advokat
advodan helsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.