Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Taglejligheder – rettigheder

Hej – Jeg har et spørgsmål ang. bygning af taglejligheder i min andelsforening. Jeg bor på 4 sal og det der bliver bygget taglejligheder på loftet, alstå en ny 5 sal. Igår morges havde vi besøg af håndværkerne som meget gerne ville ind og se på vores loft, da de skal rive det ned for at kunne trække div. rør i forbindelse med byggeriet. Det er vi selvfølgelig kede af og i den anledning vil jeg høre om I ved noget om mine rettigheder. Jeg tænker på hvis der sker skade på mine “rum samt inventar”? Og skal man ikke varsles om sådan i mere end 1 dag? Jeg har selvfølgelig set vedtægter og referater af generalforsamlinger igennem, men har ikke kunne finde noget der var relavant. Jeg håber I kan hjælpe mig.

Vores svar fra

Du skal selvfølgelig ikke acceptere at de kommer brasende på denne måde. Et passende langt varsel er minimum, således at du kan få lejlighed til at indrette dig på byggearbejderne.
Du skal have præciseret hvilke byggearbejder der skal udføres, hvornår de påbegyndes og hvornår de er afsluttede og du skal ikke tåle at de løber over lang tid.
Du skal kræve sikkerhed  for at  din lejlighed bliver efterladt i orden, nymalede lofter og lignende. Eventuelt kan du kræve andelsforeningens indeståelse for at foreningen vil betale i det omfang håndværkerne ikke gør det.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.