Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Tagboliger?

Spørgsmål:

Vi er en andelsboligforeningen bestående af ca. 100 andelslejligheder, som overvejer at etablere tagboliger i Andelsboligforeningen.
Af forskellige rådgivere er vi blevet præsenteret for forskellige forslag til hvordan en sådan etablering kan foregå. Vi er derfor interesseret i hvilke spørgsmål vi skal være opmærksom på hvis man som andelsboligforening enten vil etablere ejerlejligheder eller andelsboliger på tagetagen? Er der publiceret nogen form for juridiske dokumenter om disse spørgsmål og har andelsportalen nogen form for overblik eller erfaringsopsamling på spørgsmålet? Hvilken uafhængig rådgivning kan vi få?

Spørgsmålet er af stor vigtighed, da salgssummen varierer betragteligt afhængig af hvilken løsning vi vil vælge!

Vores svar fra

Du er ramt lige ned i et af vores kerneområder! Vi udfører i øjeblikket ca. 150 tagboliger, og vi har yderligere ca. 550 tagboliger under udvikling. Jeg har dels skrevet en artikel om hvad man skal tage højde for inden man sætter tagboliger i gang, og jeg har holdt flere foredrag om potentiale og forundersøgelser i forbindelse med tagboliger.

Jeg kan henvise til min artikel, som ligger på vores hjemmeside, og jeg tager gerne et møde med foreningen, hvor de kan stille de spørgsmål, som de gerne vil have svar på.
Det er svært at svare på, hvad den aktuelle forening skal gøre, fordi det afhænger af mange konkrete forhold på ejendommen og i foreningens vedtægter.

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.