Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Syn af lejlighed.

Hej. aller først. det er en god side i har, tak!! Jeg har et spørgsmål ang. syn af andelslejelighed. Sagen er den, at jeg lige har solgt min lejelighed. I den henseende hyrede bestyrelsen en skøns- og synsmand som jeg skulle betale. Han skulle vurdere min lejeligheds stand. Og siden hen pris på de forbedringer jeg har lavet i min tid i foreningen. I synsmandens rapport står der “Normal slid ses på alle trægulve, som i øvrigt ses i en fin og god stand alderen taget i betragtning. Fuge mangler ved gulv-vindue i køkken” Stor var min forundring da jeg var ved at gøre lejeligheden ren og klar til overdragelse, da kommer bestyrelsen og vil syne min lejelighed. Først ville jeg ikke lukke dem ind, da jeg stod og skulle ud af døren. Men jeg lukkede dem alligevel ind. Efter deres syn besluttede formanden at der skulle slibes og lakeres gulve. Her er så mit spørgsmål. Hvem skal jeg “lytte” til. Skøns- og synsmanden eller bestyrelsen? Håber i kan/vil svare på mit spørgsmål. mvh martin pedersen
Ejerforeningsnavn: foreningen af 1980
Navn: martin pedersen

Vores svar fra

Kære Martin Pedersen

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.