Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Syn af andelslejlighed?

Jeg er i proces med at købe en andelslejlighed, og har orienteret mig om reglerne for salg af sådan. Jeg er interesseret i at vide hvorvidt det er nødvendigt for os som sælgere at hyre en synsmand. Vi ville bruge synsmanden til at sikre sig at vægge eller andet elementært ikke har fugt, svamp eller andet. Er det en god ide? Er det overhovedet nødvendigt? og kan i anbefale hvordan man finder en god synsmand.

Vores svar fra

Du bør læse i foreningens vedtægter, hvorvidt det er et krav, at der benyttes en skønsmand, herunder hvem der skal afholde omkostningerne til skønsmanden. Hvis spørgsmålet ikke er reguleret i vedtægten, bør disse spørgsmål først afklares i forhold til foreningen og køber.

Jeg mener, at du kan få udmeldt en syn og skønsmand hos andelsportal.dk. Ellers kan du rette henvendelse til Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144
JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.