Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Syg grundet fugt og skimmesvamp

Jer er flyttet ind i en kælderlejlighed den 1 okt i år. den er meget fugtig, og har fået oplyst at der er skimmelsvamp i lejligheden oven over meg, murene har måttet fjerne tapet og slå pudsen ned på væggene grundet svamp. jeg er ikke i tvivl om at det samme gælder min lejlighed for lige siden jeg er flyttet ind har jeg været syg, har nu db siddet lungebetændelse, og astma har jeg fået, har jeg aldrig haft før og måtte på sygehuset grundet ånde besvær, de sagde jeg sku ud af lejligheden med det samme, men kan jeg slet ikke overskue, fo er jo lige fklyttet ind. i min lejekontrkt har udlejer skrevet at jeg ikke må ha sætte tørrestav op i lejligheden, ja er vel fordi han er klar over at den er gal, når jeg forlader lejligheden er jeg ikke syg men blir det når jeg kommer hjem igen, mit lille barnebarn blir også syg hver gang han er her, øjnene løber i vand, næsen løber og han begynder og hoste, når han så ikke har været her i et par dag er det væk, jeg bor lige op ad kælderrum, mit soveværelse støder op til kælderen, og her lugter frygteligt af mug, jeg har sat eddike vand p i rummene ellers kan jeg ikke være her, hvad skal jeg gøre.

Vores svar fra

Jeg tror desværre det bedste for dig vil være at fraflytte lejligheden.

Du bør kræve husleje tilbagebetalt hvis lejligheden har de samme problemer som overboens lejlighed.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.