Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Svømmepøl i Andelsforeningen

Spørgsmål: Jeg skriver for at få lidt råd vedr. svømmepøl på andelsboligforeningens område. En beboer – og helt sikkert en masse børn – står bag et forslag om at opsætte en stor pool i stedet for de interimistiske som folk selv sætter op enkelte dage år efter år. Hvad er kravene og erfaringerne? Juridisk, sikkerhedsmæssigt, praktisk.. pfh tak Mvh Mikael

Vores svar fra


Teknisk set er der ikke mange problemer i at etablere et svømmebassin. Der skal søges myndighedsgodkendelse, og man skal overholde de stedlige afstandskrav m.v. Herudover skal foreningen gøre sig klart, at der kommer en række vedligeholdelsesudgifter til rengøring af bassinet, vagt m.v.
 
Rent juridisk skal man gøre sig klart hvilket ansvar der følger af at være bassinejer. Kan man komme i situationer, hvor man kan blive pådraget et ansvar. I dette tilfælde kan jeg se, at man kan få et betydeligt ansvar, hvis der drukner en person i bassinet, og det vil formodentlig gøre, at man bliver nødt til at kunne aflukke bassinet, når det ikke bruges, og der skal formodentlig også være en livredder, når bassinet er i brug.
 
 
_____________________________
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS
www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.