Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Jeg har for noget tid siden solgt en andelsbolig, derefter ville bestyrelsen holde25.000 kr. tilbage i en måned hvis der skulle være noget der ikke er i orden. Nu er der så gået 25 dage mere end den måned der skulle gå før jeg kunne få mine penge tilbage… jeg ringer til andelsboligen advokater for at høre hvad der sker, de siger så at der måske er konstateret skimmelsvamp, og de vender tilbage når de ved noget mere… Hvor står jeg i det her spil, tiden er jo overskredet med 25 dage, jeg har i hvert fald ikke hørt noget før jeg selv ringer ( faktisk først 3 gang jeg ringet) og er det ikke andelsboligen der skal betale få er det hvis det er skimmelsvamp idet det må kommer under muren??

Vores svar fra

Det skal du ikke finde dig i. Send advokaten/ foreningen et påkrav om betaling med samtidigt krav om renter af beløbet indtil du får dine penge. Hvis skimmelsvampen ikke kan tilskrives dig , men er en fejl ved ejendommen er det foreningens problem. Søg advokatbistand, hvis du ikke får dine penge straks
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.