Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Svamp i lejligheden

Nu er det sådan at jeg uheldigvis har svamp i lejligheden. Jeg har fået lavet nogle prøver og mit badeværelse er i massivt væskt af skimmelsvamp. I mit loft i stuen er der også svamp og da jeg ikke bor øverst kan min overbo jo også have det under gulvet. Mit spørgsmål er om det er mig selv der skal udbedre skaderne som egentlig har været der før vi flyttede ind. Ham vi overtog lejligheden af havde været så smart at skjule disse ved hjælp af malling.????

Vores svar fra

Sager om skimmelsvamp kan være yderst komplicerede og jeg vil derfor anbefale, at kontakter bestyrelsen samt per anbefalet brev reklamere overfor sælger og derefter forsøger at finde en løsning.
Hvis I ikke kan blive enige, vil jeg anbefale, at du kontakter en advokat.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.