Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Svamp i badeværelset

Jeg har købt en andel 1/9-2009… Jeg kan se at den tidligere ejer har lavet noget sænket loft i badeværelset, med noget halogenlys og en blæser i loftet… Derudover har man valgt at sætte tapet op i stedet for at sætte fliser op hele vejen. Dette har resulteret i, at tapetet nu buler ud flere forskellige steder, pga. fugt. Problemet er, at dette ikke er lavet korrekt, således at der nu er svamp på væggene over det sænkede loft… Kan man på nogen måde gøre krav overfor den tidligere ejer, eller andelsboligforeningen?? For jeg bliver nødt til at rive loftet ned, og sætte fliser op og få en ny blæser som virker korrekt samt få sat nyt lys op i det “rigtige” loft… 

Vores svar fra

 
 
Du kan principielt rette et krav mod den tidligere ejer, hvis udførelsen er håndværksmæssig ukorrekt og mod bes t yrelsen hvis man har godkendt arbejdet som en forbedring.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.