Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skal stuelejligheder betale til nye altaner?

Vi er en del af en forening med et forhus og et baghus. Vi bor i forhuset i stue etagen. Forhuset har altaner, undtagen i stue etagen. Baghuset ønsker nu at etablere altaner, hvilket rent praktisk kan lade sig gøre såfremt flertal etableres. Kan dette virkelig have sin rigtighed? Kan vi i stueetage som mindretal blive pålagt en sådan udgift. Det skal nævnes at lejelighederne i forhuset er store i modsætning til baghuset og fordelingsnøglen er fordelt herefter. Hvilket reelt betyder at vi i stueetage bliver påført en forholdsmæssig stor udgift ifht. benefit.

Vores svar fra

JA, der er desværre ikke noget til hinder for, at der vedtages et altanprojekt, som af selvforklarende årsager ikke kommer andelshavere i stueetagen til gode.
Nogle foreninger har øje for det mindre rimelige i sådanne beslutninger og kombinerer derfor altanprojekter med andre tiltag i stuelejlighederne, således, at de også tilgodeses, men det har I ikke krav på.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.