Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Stuelejligheder og altan

I min forening er der stillet forslag om opsætning af altaner. Imidlertid skal lejlighederne i stueetagen ikke have altaner, ligesom de heller ikke får huslejestigning. Men de får del i den andelsværdiværdistigning, som altanerne vil medføre. Kan det være meningen at stuelejlighederne, som jo ikke bidrager økonomisk til projektet, får del i andelsværdistigningen?

Vores svar fra

Det afhænger meget af, hvad der er besluttet på generalforsamlingen i foreningen, herunder om altanerne skal betragtes som individuelle forbedringer eller om de skal tilhøre foreningen. Jeg vil derfor anbefale, at du læser referatet grundigt igennem.

Hvis altanerne skal tilhøre foreningen, kan det godt passe, at de øvrige andelshavere for del i værdistigningen, ligesom disse andelshavere formentlig skal være med til at bekoste den “udvendige” vedligeholdelse af altanen, når de en gang i fremtiden skal vedligeholdes.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.