Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Strøer

Tak for jeres svar af 22. okt. d.å. Der har været afholdt ekstraordinær generalforsamling den 21. nov. d.å. Alle medlemmer af foreningen “Buen ” havde inden tiden modtaget jeres svar. Jeg havde truffet aftale med tømrer, som har repareret strøerne om at komme og fortælle om, hvordan det så ud, da gulvene blev brækket op, det var byggesjusk fra ende til anden. Sagen blev sat til afstemning, hvad jeg ikke syntes var berettiget, jeg troede det skulle være en orientering, så vi kunne få løst problemet, og alle fremmødte 13 medlemmer stemte imod, kun en havde iflg. mail tilkendegivet, at han var enig med mig, så sagen faldt fuldstændig til jorden, de besluttede bare, at al indvendig vedligeholdelse tilfalder hver enkelt medlem, men det er jo ikke indvendig vedligeholdelse, vi kan jo ikke gøre for, at der er lavet byggesjusk fra starten. Så vidt jeg kunne høre, er det galt i alle lejligheder, nogle lever med det, og andre har selv fået lappet lidt på det. Er der slet ikke noget man kan stille op ? de var fuldstændig blottet for sund fornuft. Kan man fuldstændig tilsidesætte lov og ret? 

Vores svar fra

Du har ret i dit standpunkt. Foreningen er forpligtet at rejse sagen mod bygmesteren eller, hvis foreningen ikke ønske dette, at sørge for at manglerne bliver afhjulpet
for foreningens regning. Hvis du ikke kan leve med problemerne anbefaler jeg dig at kontakte en advokat som vil bistå dig. Alternativet er at flytte og sælge andelen.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.