Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Større husleje end andre lejligheder

 Kære andelsportal Jeg bor sammen med min familie i en ejendom med 16 boliger og 3 erhvervsmål. Vi bor på 3. sal, og jeg har opdaget at vi betaler 1,6 gange så meget pr. kvadratmeter i husleje i forhold til de andelshavere som bor på 1. sal og 2. sal. I vores kvadratmeter er ovenikøbet altan og skunk, som jo reelt ikke er et boligareal, man kan udnytte. Til gengæld er vores andelsværdier også højere. Da vi forventer at skulle have en del huslejestigninger i forbindelse med kommende renoveringsarbejder, er det ikke uden betydning at vi igen kommer til at stige 1,6 gange så meget som de andre. De andre beboere er selvsagt ikke interesserede i at lave om på denne uretfærdighed. Hvad kan jeg gøre ??? Er det lovligt at lave denne forskel, når der ikke er nogen brugsmæssig fordel ved at bo på 3. sal ?
Navn: Christina Juul

Vores svar fra

Kære Christina Juul

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.