Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Støjen overbo

vores overbo har en dreng på 4 år, som hver morgen kl.6 alle ugens dagen, hopper, stamper og løber rundt inde over vores soveværelse. Han kaster rundt med sit legetøj, mens han skriger og råber. Dette varer ca. 3 timer. Samt fra kl.15-19. Da væggene er meget tynde larmer dette extremt meget og vi blir da osse vækket hver dag. Vores datter på 1år er meget bange for de høje bump. Vi har bedt vores overbo vise hensyn, men de vil ikke begrænse barnet udvikling. De kunne uden problemer lade deres barn lege i den anden ende af lejlighed. Der er ikke tale om almindelig leg, men meget voldsom og støjne adfærd. Vores liv er i dag et helved pga. manglende søvn og så det at vi skal finde os i at høre på denne larm. Vi begge er begyndt at lide af daglig hovedpine og har udvist tegn på stres og vores læge siger det skyldes manglede søvn om morgen og udsættelse af denne larm. Vi har snakket med vores bestyrelse som ikke mener de kan gøre noget, selvom vores helbred blir påvirket og der er tale om bevidst støjchikane…Kan man virkelig ikke gøre noget?

Vores svar fra

Det er en ret uheldig situation I er havnet i og det er aldrig rart, når man føler sig generet. Det eneste der er at gøre er at klage men for at bestyrelsen kan gøre noget skal flere end jer være generet og dermed tiltræde klagen, er det alene jer der er generet er der tale om nabostridigheder og disse kan ikke løses af foreningen.

Håber I kommer frem til en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby

www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.