Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Stining af andel

Hej vi går i tankerne om at købe noget størrer andelsbolig, men har hørt noget omkring en gevalti stining på andelsmarket og ville da gerne have den gevinst med. nu bruger de en valuar i vores forening har det noget at sige for vores vedkommen? og hvis hvor når høre man om denne stining og om vi er med når vi bor i hvidovre. mvh Janne Korsled
Ejerforeningsnavn: Årstruphave
Navn: Janne Korsled

Vores svar fra

Kære Janne Korsled
Andelskronen fastsættes på jeres årlige generalforsamling og er formentligt gældne til næste årlige generalforsamling – tjek jeres vedtægter, her vil det fremgå og er det normal vedtægten vil det være gældne at andelskronen gælder til næst årlige generalforsamling. Hvorvidt i anvender vauluar eller den offentlige vurdering besluttes af generalforsamlingen.

Håber i finder det i søger.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.