Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

stiftelse af andelsforening

Vi er blevet kontaktet af et firma der gerne vil administrere en kommende andelsforening…. Dette sker da udlejer er gået konkurs… Kan I rådgive om hvilke faldgrupper og ting man skal være opmærksom på?? Kan I evt. virke som advokat for os?? Hvilken fremgangsmåde kan i anbefale?? Og hvad tager I for ovenstående??

Vores svar fra

I bør overveje grundigt hvem der skal fungere som rådgiver for jer.
Alle kan i princippet kalde sig administrator, men i forbindelse med en stiftelse er det nødvendigt at få en advokat på banen, der har forstand på disse forhold.
Ja, det er mange faldgruber og advokaten bør derfor gennemgå sagen nøje og holde møde med de kommende andelshavere. Prisen plejer man at aftale på forhånd.
Jeg synes ikke I skal vælge nogen som selv opsøger jer.

Med venlig hilsen
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.