Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Stiftelse af andelsboligforening.

Jeg har et spørgsmål omkring stiftelse af andelsboligforening. Vores ejendom er lige blevet solgt her i Gartnergade på nørrebro og vi kan købe den for 10.000.000,- kr. Vi er derfor i kontakt med en advokat der indtil videre laver “gratis” arbejde. Hans salær er betinget af vi bliver andelsforening og jeg ville derfor høre jer om der findes en instans hvor man kan vurdere om handlen og stiftelsen holder. Vi har haft valuar ude og vurdere ejendommen, og der skal laves for 1,3 mil inden for det første år. Jeg har læst at det før er sket andelsboligforeninger i forbindelse med større fornyelser ikke er steget i pris men der imod faldet. Er det mig der er misinformeret her. Jeg håber i vil kunne hjælpe mig omkring mine spørgsmål, selvom vi kun står på tærsklen til andelsboligforeningen. Med Venlig Hilsen Rasmus Blinkenberg
Ejerforeningsnavn: Intet navn endnu – under stiftelse
Navn: Rasmus Blinkenberg

Vores svar fra

Kære Rasmus Blinkenberg.
Andeslsværdien går sædvanligvis op, men det afhænger af en lang række faktorer . Hvis ejendommen kræver store vedligeholdelsesomkostninger, som ikke modsvares af forbedringer af ejendommen , vil andelskronen, alt andet lige, falde. Man skal derfor være forsigtig og budgettere grundigt og forsigtigt.
I købsfasen skal I naturligvis se jer godt for og gøre brug af kyndige rådgivere, som naturligvis hæfter for de råd de giver.Rådgiverne skal herunder vurdere om sagen hænger sammen.Der er mig bekendt ikke  nogen instans  der vurderer de af dig rejste spørgsmål, udover naturligvis andre rådgivere, men de vil jo naturligt nok kræve sig betalt for deres indsats.

Med venlig hilsen
ADVODAN

Henning Petersen
advokat

ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.