Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Stiftelse af andelsboligforening i udlandet

Jeg skriver til jer, for at høre om et koncept, som min virksomhed er ved at udtænke. Vi har bygget 10 lejligheder på den græske ø Rhodos, og overvejer, at stifte en dansk andelsboligforening med hjemsted i Danmark, som i stedet for at eje en boligblok i Danmark ejer en boligblok på Rhodos. Lejlighederne har status som helårsboliger, idet der ikke skelnes mellem sommerhus og helårsbolig på Rhodos. Er der noget i den danske andelsboliglovgivning, som kan sætte en stopper for dette projekt.

Vores svar fra

Jeg er ikke bekendt med, at der skulle være noget i den danske lovgivning, der forhindrer denne konstruktion.

I bør dog være opmærksom på, at den danske lovgivning ikke gælder i Grækenland, hvor der formentlig gælder andre regler på området.

Herudover kan der være en masse andre spørgsmål – skattemæssige m.v. – som det kan være en god idé at få afklaret først.

Jeg vil derfor foreslå, at I konsultere en advokat og en revisor for yderligere.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144
JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.