Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Springe over på venteliste

Foreningens formand har via ventelisten (sin egen – ikke den der blev udsendt til den ordinære generalforsamling) fundet en køber til en ledig andelsbolig (privat bekendtskab) – det har en andelshaver fundet ud af – og finde samtidig ud af at deres barnebarn står længere oppe på listen og dermed er blevet sprunget over (der betales kr. 100 om året for at stå på ventelisten). Formandens forklaring er at da han ringer op (på forældrenes telefon) uden at fortælle hvem han er og hvorfor han ringer – får at vide af en lillesøster at han ikke bor der mere. Herefter går han videre på ventelisten. Hvad gør den øvrige bestyrelse – som for flertallets vedkommende ikke er enige i denne fremgangsmåde. Formanden har dog af ABF fået at vide at det kunne han godt.

Vores svar fra

Nu er det jo ikke alene formanden der skal godkende en ny andelshaver men bestyrelsen. Umiddelbart er jeg eningmed ABF i at formanden er i sin gode ret til at gå videre såfremt den der står på ventelisten ikke har meddelt flytning.
 
Det er dog bestyrelsen der i sidste ende skal godkende en evt. køber.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.