Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Spørgsmålets titel: Værdi af forbedringer

Jeg er i gang med at sælge min andelsbolig og mener at jeg skal have noget for en del forbedringer/ændringer som jeg har foretaget i boligen. Men hvad tæller som forbedringer? Hvad kan man forvente at få noget for? Boligen er 2½ år gammel. Da den blev bygget betalte jeg ekstra for bl.a. et bedre køkken, dyrere/bedre hårde hvidevarer, ekstra elinstallationer, udendørs vandhane, o.lign. Er det ikke noget jeg skal have noget for? Efterfølgende har jeg fået bygget et ekstra skur, udendørsbelysning og anlagt terrasser. Er det ikke en forbedring? Jeg har fået opsat ekstra antenne, antenne og telefonstik og ekstra badeværelsesskabe. Jeg har kvitteringer på stort set alle tingene. Kan det være rigtigt at alle disse ting ikke øger boligens værdi? Og at jeg “kun” får den pris for boligen som er fastsat på generalforsamlingen?

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.