Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Spørgsmålets titel: Nye vinduer/ gamle?

Jeg vil høre om jeres råd i forbindelse med vinduer i vores ejendom, da der er stor uenighed om hvad der er bedst nye eller de gamle. Lige nu har vi stadig de oprindelige vinduer men der er ret utætte en stor del af lejemålene har forsats vinduer på de nedereste vinduer. Vil det være bedst at renovere de gamle eller skifte til nye og i det tilfælde hvilke er de bedste?

Vores svar fra

Det er i høj grad et tros spørgsmål om man ønsker at istandsætte de gamle vinduer eller om man ønsker at skifte dem til nye. Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Du kan se en artikel om emnet på vores hjemmeside på www.eibyeogholmsgaard.dk.

Kort fortalt er det dyrere at istandsætte vinduerne end det er at udskifte dem. Træet er bedre i de gamle vinduer, end det er i nye. Der er meget uenighed om, hvorvidt isoleringsværdien er bedst i de gamle med forsatsrammer eller i de nye med termoglas.

I den sidste ende kommer det an på en konkret vurdering af de eksisterende vinduers tilstand.

Med venlig hilsen
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S
Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk _____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.