Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Spørgsmål vedr. tilbage betaling af fradrag i købs kontrakt

Spørgsmål: Hej. Jeg har købt en andels lejlighed, og har i den forbindelse nogle vurderings papirer hvor der er et fradrag på p.g.a. lejlighedens tilstand. Nu siger sælger til bolig administrationen som siger det videre til mig: At alle tingene i tilstands rapporten er “ordnet” og de vil derfor have at jeg betaler det fradrag som jeg fik i tilstands rapporten og i købs aftalen. (Bemærk, jeg er boende i den i lidt over en måned på nuværrende tidspunkt i lejlighed, men på papiret siden 1/11 – sælger var ikke færdig med at sætte den i stand og flytte møbler ud før den 6/11 og jeg fik først nøglerne af sælger repræsentant den 7/11) Mit spørgsmål går på hvorvidt de må dette?
Princippet i at de efter jeg er flyttet ind og har betalt pengene på hele lejligheden så vil have et fradrag jeg fik fratrukket prisen selvom de ikke har lavet alle tingene. Det eneste der er gjort er at slibe gulvene som udgør 5600 ud af et fradrag på 18100.
Hvis de må det, må jeg så også påpege ting som jeg ikke mener var med i fradragget men som burde have været det? Tak på forhånd for jeres hjælp. Med Venlig Hilsen Carsten

Vores svar fra

Kære Carsten
 
Det er ikke portalens formål at lave sagsbehandling og det du beder om er behandling af en helt konkret sag. I denne sag gælder som altid at en sælger skal have mulighed for at udbedre de fejl og mangler der er påvist i en vurderingsrapport og sker det er der intet fradrag. Samtidig gælder at køber har mulighed for at gøre indsigelser mod skjulte fejl og mangler efter overtagelser – normal 14 dage efter – som så skal udbedres enten af sælger eller af bestyrelsen for sælgers regning. Jeg vil foreslå at du evt. kontakter en advokat der vil kunne hjælpe dig i den konkrete sag.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.