Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

SPØRGSMÅL: Skal boligforeningen købe løsningen eller lade en udbyder lægge nettet ind?

SPØRGSMÅL:
Skal boligforeningen købe løsningen eller lade en udbyder lægge nettet ind?

Vores svar fra

Det er helt klart vores opfattelse, at enhver boligforening er bedre stillet ved at eje deres eget tele- og datanet, i forhold til en ofte langvarig binding til en enkelt udbyder. Dette skyldes, at markedet for udbydere hele tiden ændrer sig, nogle lukker ned, nye kommer til. Når markedet ændrer sig, vil priserne også ændre sig. Hvis nettet ejes af en udbyder vil den langvarige binding forhindre, at man kan skifte udbyder og måske spare 100 kr. pr. mdr. eller få nogle nye faciliteter, man ikke har i dag. Eller endnu værre, man risikerer at få en prisstigning pga. den langvarige binding til udbyderen.

Fordelen ved at få finansieret nettet af en udbyder er, at boligforeningen ikke hæfter for investeringen, samt at det kun er dem, der benytter tjenesterne som betaler. Hvis en udbyder skal etablere et net som boligforeningen senere skal overtage, er det vigtigt, at benytte en udbyder, der etablerer et tele- og datanet med fremtidssikrede komponenter.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.