Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Spærdimension

Vi skal til at lave en 1 sal, på vores eksisterende hus, og har bestemt at det bliver en hanebåndkonstruktion med let tag. Ud fra træ 28 siger de dimensionen bliver: Spær : 75 x 175 Hanebånd: 75×150 Lodpost : 75×100 Men ud fra BR95 kræver de ca. 340 mm Isolering i taget. Mit spørsmål går ud på om man kan gøre lave et spær på 75 x 300 for at give plads til alt den isolering i taget men bliver det for tungt på det gamle hus, ydervæggen er ca. 300 mm mursten. Mvh. Jacob Bitsch
Foreningsnavn:
Navn: Jacob Bitsch   

Vores svar fra

Kære Jacob Bitsch   
Nej, spærhovedet skal være væsentligt kraftigere for at kunne bære isolering, undertag, tagbeklædning og loftsbeklædning.

Ring eventuelt til en spærfabrik, og få dem til beregne et spær til dit projekt.

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137

E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk

www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.