Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Solidarisk hæftelse

som andelshaver hæfter man da økonomisk, for andelshaver(e), der er gået personlig konkurs, hvis ikke andelen(e) kan sælges videre? hvordan står man hvis det ikke er muligt at stille med en ny bestyrelse efter en generalforsamling. kræves det så at andelene bliver sat til salg som ejerboliger. Hvis man ikke har råd til at købe til ejendomsværdien, mister man så helt eller delvist sit indskud?

Vores svar fra

Det afhænger af om de enkelte medlemmer hæfter solidarisk for de lån der er  i ejendommen. Hvis ikke foreningen kan stille med en ny bestyrelse, bør man tage stilling til om andelsforeningen bør opløses. Dette vil da indebære et salg af ejendommen som udlejningsejendom. I bør rådføre jer med en advokat, da der er mange aspekter i.f.m. en opløsning af andelsboligforeningen.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.