Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Slå bankkonti sammen?

I vores forening har vi 2 bankkonti, en indlånskonto (klientkonto) og en kassekredit. Vi har konstant et træk på kassekreditten på tkr. 155. For dette betaler vi en rente på ca. tkr. 12. På indlånskontoen (klientkontoen) har vi variable beløb stående, med der er altid penge. Maks tkr. 300, min tkr. 50. Jeg kan se en fordel i at sløjfe indlånskontoen og bruge kassekreditten til det hele. Vi vil således undgå at have en renteudgift. Administrator siger at det ikke kan lade sig gøre. Han har brug for at have en indlånskonto at føre det daglige over. Han har ikke lov at disponere over en kassekredit. Kan det være rigtigt?

Vores svar fra

Foreningerne får i Amagerbanken en kassekredit eller en driftskonto, hvor boligafgiften indgår og alle betalinger bogføres fra. Foreningen tilmelder normalt så meget som muligt via PBS. På den måde, vil foreningens renteudgifter blive mindst mulige.

Vi kan anbefale, at indhente et tilbud fra en anden administrator, også for at få kontrolleret udgiften til administrator.

Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.